8 Eylül 2013 Pazar

Uzun Deri Çizmeler


Selam sevgili takipçiler. Sonbahara girdiğimiz şu günlerde havada akşamları mevsimi yaşatmaya başladı. Yavaş yavaş sevdiğimiz çizmelere kavuşma zamanı da geliyor. Bugün 2013-2014 sonbahar kış modasının yine ön planda olacak ayakkabı modelleri arasında bu sezon sıyrılan çizmelerden birine değinelim istedim. Uzun deri çizmeler. Bu sene yine dizüstüne biten uzun çizmelerin senesi olacağa benziyor. Gelin bizde bugün böyle bir deri uzun çizme ile kaç değişik çizme kombin yapılabilir buna değinelim. Kombinimize konu olan çizmemiz Canzone Diz Üstü Siyah Çizme. Netmoda.com da bu çizme ile yapılmış birçok kıyafet kombin önerileri var. Belki sizde inceler kendi kombininizi yaratırsınız.

Canzone Diz Üstü Siyah Çizme



Çizmelerle gecelerde

Çizmemizin ilk akla gelebilecek kombinleri ile başlayalım. Böyle bir uzun çizme deri bir kalem etek üzerine deri ceket ve deri ceket içine de leopar desenli bir büstiyer ile kombinlenmiş. İddialı bir havası var, dikkat çekici bir kombin olmuş. Başka bir kombinde aynı kombin içinde bu sefer leopar deseni yerine zımbalı büstiyer kullanılmış. Ve bu zımbalı büstiyer uzun çizme ikilisi kombinlerde görülen o ki bayağı tutulmuş.

vazgecilmez siyah 
Aynı deri çizmenin bir başka kombini biraz daha yumuşak detaylara sahip. Bu kombin akşam yemeği için oluşturulmuş. Bu sefer üzerine kürklü montlardan bir deri ceket tercih edilmiş. Pileli Topshop siyah etek ve H&M beyaz kolsuz bluz ile kombin tamamlanmış. Ayakkabı çanta kombini içinde tabiki deri, büyük bir el çantası uygun görülmüş.

Bir başka kombini ise ben çok beğendim. Kombinin ismi gibi gerçekten tam bir kurtarıcı kombin olmuş. Kombinde uzun kollu elbise modellerinden Vakkoroma siyah mini bir elbise kullanılmış. Üzerine Mango minimal tarz siyah bir palto. Ayakkabı çanta kombini, kullanılacak yere göre alternatifli verilmiş. Bu kombini bir akşam yemeğinde kullanacaksanız, küçük portföy bir el çantası ile tamamlayabilirsiniz. Yok gündüz belki de bir iş kadını kombini olarak kullanacaksanız büyük siyah bir omuz çantası önerilmiş.

Çizmelerle gün içinde

Ne kadar iddialı gözükse de yapılan kombinler ile uzun çizmeler gün içinde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Daha çok bu tür çizmelerin tayt ve ya skiny pantolonlar ile kombinini görüyoruz. Üzerine tunik kombin kullanılıyor genelde. Ceket olarak da hava durumuna göre deri ceket ya da minimal bir palto tercih edilebilir. Günlük kombin sıklıkla büyük deri omuz çantaları ile tamamlanıyor.

Ben bu çizme ile kombinleri incelerken günlük olarak da en çok Topshop şort tulum ile yapılan kombini beğendim. Biraz daha farklı olmuş çünkü. Siyah beyaz bu tulum üzerine haki yeşil H&M palto kullanılmış. Elde de siyah deri bir el çantası. Bir göz atın bence sizde bu önerilerden yararlanıp kendikombininizi yapıp stilinizi yansıtabilirsiniz.


Bugün bayağı konuştuk. Bir sonraki çizme yazıma kadar hoşça kalın. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder